Hvordan blev Hyggi startet?

Jeg hedder Gemma og er mor til tre drenge og grundlægger af Hyggi. Da jeg havde fået min første søn, Oliver, brugte jeg utallige timer på at lege med ham på et hårdt trægulv med en puslespilsmåtte i tyndt skum, der ikke var særlig behagelig for nogen af os.

En frustration bliver til en idé

Jeg blev frustreret over alt det snavs, der samlede sig i måttens riller, og Oliver trak den ofte fra hinanden lige så hurtigt, som jeg kunne samle den igen. Jeg begyndte i stedet at bruge min tykke pilatesmåtte til min anden søn, Hugo, og den var helt sikkert mere behagelig, men gav ikke plads nok at brede sig ud på og lege.

En legemåtte blev midtpunktet i stuen

Det var disse frustrationer, der gav idéen til Hyggi. Jeg ville have en stor legemåtte, der mindede lidt mere om et gulvtæppe. En, der kunne være midtpunktet i vores stue og samtidig give et behageligt og støttende underlag, vi kunne lege på. Selvom mine drenge er min verdens midtpunkt, behøver jeg ikke primærfarver til min stues midtpunkt!

Et sikkert sted at tumle rundt

Nu har vi alle sammen et sted, hvor vi kan lægge os på gulvet og lege sammen som familie uden at skulle bekymre os om, at der samler sig snavs eller føle os helt stive, når vi rejser os op igen. Mine drenge er sikre på måtten, og den er let for mig at holde ren. Når dagen lakker mod sin ende, kan jeg sidde og kigge på det stilfulde design, der passer flot ind i vores stue, og nyde en varm kop te eller måske snarere et glas vin, inden det hele går løs igen næste dag.

Mere plads til leg

Hvis du savner mere plads at lege på, men samtidig gerne vil holde din egen stil i dit hjem, kunne noget i vores kollektion måske passe ind hjemme hos dig.

Se mere her