Din nye legemåtte

Pak din legemåtte ud og rul den ud på gulvet

Vi anbefaler at lægge den på gulvet med siden, der var rullet indad, nedad i et par dage. Også selvom det er dit yndlingsdesign. Vægten fra måtten kan så hjælpe den godt på vej. Hvis kanterne krøller sig sammen, er det sandsynligvis på grund af memory-skummet, der er blevet rullet stramt op i sin æske. I løbet af de næste par uger vil memory-skummet 'glemme' dette og langsomt falde fladt. Nogle måtter tager 24 timer, andre lidt længere, op til en uge eller to.

Hvis du ønsker at fremskynde processen, kan du rulle din måtte i den modsatte retning af den, den kom i emballagen. Bøj kanterne modsat krøllen, og tilføj tryk for at få memory-skummet tilbage i form. Dette vil hjælpe måtten med at genvinde sin oprindelige flade tilstand.

Hold din legemåtte ren

For at holde din Hyggi-måtte ren skal du blot bruge et mildt, neutralt rengøringsmiddel eller babysikker sæbe blandet med varmt vand til at rense eventuelle spild, pletter eller snavsede områder. Dup forsigtigt det berørte område med en blød, ren klud eller svamp, og undgå overdreven skrubning eller gnidning.

Hvis du vil vide, om dit "milde" rengøringsmiddel er sikkert at bruge på måtten, kan du stille dig selv spørgsmålet: Ville jeg bruge det på min hud?

Rengøringsspray med naturlige syrer inklusive citronsyre og hypoklorsyre eller andre alkoholer bør for enhver pris undgås, da dette kan beskadige din måtte.

Fjern løst snavs eller krummer ved at feje eller bruge en fugtig klud. Undgå at støvsuge din legemåtte. da tunge hjul og børster i støvsugere kan skabe friktionsmærker hen over overfladen .

Genstridige pletter

For genstridige pletter blandes vand og natron sammen. Dup det på og lad det sidde på pletten et stykke tid. Hvis snavs er kommet ned i måttens tekstur, kan du løfte og bøje måtten for at åbne overfladen op og komme ind i rillerne for at fjerne pletten.

Hold bær og neglelak væk fra måtten

Vores legemåtter har en lukket overflade, hvilket gør at de ofte nemt bare kan tørres af. Selvom dette kan fjerne det meste snavs og snavs, er de ikke helt pletsikre. Vi anbefaler at holde bær, citrusfrugter, tomatbaserede saucer, neglelak (og fjerner), kuglepenne (undtagen vandbaserede) og madfarver helt væk fra legemåtten, da deres pletter kan være svære at fjerne.

Kæledyr

Måtterne er lavet af memory-skum, så de er bløde at røre ved, hvilket ofte betyder, at dit firbenede familiemedlem også vil nyde det.

For det meste er dette ikke et problem, måtterne er stærke nok til, at dit kæledyr kan gå og ligge på dem. Vi (Gemma & familie) har en gylden doodle på 28 kg, som kan lide at være med på måtterne for at lege.

Det vigtige at bemærke er, at hvis din hund graver på dem eller tygger dem, vil det forårsage skade. Som med de fleste ting til din baby er det bedst, at det ikke bliver din pelsede vens nye yndlingslegetøj, men der er ingen skade i at dele lidt mavetid sammen!